John Cullen Photographer - BEST RESTAURANTS 2014

John Cullen Photographer - BEST RESTAURANTS 2014

Lamb by Chef Eric Briffard @ Le Cinq

Lamb by Chef Eric Briffard @ Le Cinq

gourmet food presentation - Google Search

Lamb Rack with parmesan textures. Parmesan foam, icecream, soil and paper, Sous Vide figs and maracuya - The ChefsTalk Project

Tamal de chocolate y frutos rojos

Tamal de chocolate y frutos rojos

OCTOPUS OLIVO Braised octopus. Organic white quinoa. Bojita olive. Red shiso

LIMA London opened in Fitzrovia to critical acclaim in July 2012 Octopus olivo

Quak attack!

The Chefs Talk Project.

Uwe Spätlich - The ChefsTalk Project: filet of beef

Roast Langoustines with Miso, Coffee, Grilled Pineapple and Szechuan Pepper

Food Styling - Food Presentation - Roast Langoustines with Miso, Coffee, Grilled Pineapple and Szechuan Pepper

Una propuesta novedosa en estos Tamales de chocolate y frutos rojos.

Una propuesta novedosa en estos Tamales de chocolate y frutos rojos.

#TradiciónTlaxcala Mole prieto con pechuga de guajolote ahumado - Animal Gourmet

#TradiciónTlaxcala Mole prieto con pechuga de guajolote ahumado

#TradiciónTlaxcala Mole prieto con pechuga de guajolote ahumado - Animal Gourmet

Pinterest
Search