Cool. Cool, cool, cool.  This is why I shouldn't purposefully forget Rhino after uni's trauma

Love this… Vertical timber slats to dress a block wall… Plays tricks on the…

Privacy Screen with style - Binh Duong School / Vo Trong Nghia SCREEN - would be a nice privacy screen for my deck.

Binh Duong School / VTN Architects

A fantastic example of manipulating natural light at home. This strategically positioned wall soaks up the light and projects a playful and interesting pattern into an otherwise boring space.

A perforated brick wall encloses a series of internal courtyards and gardens at the latest Maggie's Centre for cancer care.

A perforated brick wall encloses a series of internal courtyards and gardens at the Maggie's Centre for cancer care, designed by Reiach and Hall Architects.

Gallery of Bioclimatic and Biophilic Boarding House / Andyrahman Architect - 2

Gallery of Bioclimatic and Biophilic Boarding House / Andyrahman Architect - 2

Image 2 of 23 from gallery of Bioclimatic and Biophilic Boarding House / Andyrahman Architect. Photograph by Mansyur Hasan

Gallery of Bioclimatic and Biophilic Boarding House / Andyrahman Architect - 10

Gallery of Bioclimatic and Biophilic Boarding House / Andyrahman Architect - 10

Brick Architecture, Residential Architecture, Partition Ideas, Wall Partition Design, Boarding House, Divider Screen, Partition Screen, Tropical Houses, Stair Design

Pinterest
Search